//Forever Imperfect
Dear Crush......

November 6, 2012 @ 10:16 PM | 0 Comment [s]

 Hi!

Hm , sedihlah kalau macam ni . Kenapa dia tak pernah nak perasan yang aku suka dia , kenapa ? Alah , sedih . Aku rasa kaulah orang yang paling aku ............... whatevaaaaaaaaaaaaaaa -.- and I want is you , only you ! Kau kena tahu tu . Hahaha macam dia nak dekat aku . Sedih weh sedih :'<

Bagiku , kau begitu sempurna (ayat ..... amboi xD) . Kaulah orang pertama yang buat aku rasa ugh..... and aku tak tahu macam mana aku boleh suka dekat kau . Time aku suka kau dulu , kau memang tak rapat dengan aku . Langsung tak ! Lepastu aku stop crush dekat kau , and bila dah nak pertengahan tahun aku dah start balik crush dekat kau . Time tu juga kita dah rapat .

Aku ingat lagi masa kau pergi dekat tempat aku sebab nak kasi buku , aku cakap "Weh kau kacaklah harini" kau senyum je , and aku cakap lagi "Weh cepatlah mana buku aku , kau kacak harini" kau senyum lagi and time kau kasi buku dekat aku , aku cakap "Weh terima kasih Hariz Kacak!" kau senyum and kau cakap "hahaha, apa-apa jelah" . Omg senyuman kau tu..........

Kenapalah time nak habis sekolah kita baru nak Rapat . Kenapaaaa ? What a sadlife :'< Aku patah seribu bila dapat tahu kau ada awek , and bila aku tanya kau dengan awek kau macam mana , kau cakap kau dah Break . What ? break ? Gembiranyaaa hatiku ! lol . Hm , aku rindu senyuman kau tu . Aku rindu time kau jerit kat dalam kelas suruh kitaorang diam . Aku rindu semua pasal kaaau !

Masa final exam , kau duduk depan sekali , and aku duduk belakang sekali . Sama barisan pulak tu , ada Jodoh ni ....... lol -.- aku ingat lagi masa masa dah nak habis cikgu cakap "Yang duduk dibelakan sekali , sila kutip kertas" Aku pun dengan bangganya bangun kutip kertas . Sampai dekat tempat kau , kau tak siap lagi time tu , aku cakap "weh kau dah siap ke belum?" kau pula cakap "*senyum* belum , kau tunggulah kejap " Omg, tunggu kejap? Aku nak tunggu  tapi ....... orang ingat apa pula :'(

Hm , aku nak bagitau kau yang aku suka kau . Tapi aku takut . Aku takut ! :'<


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. Welcome to my Blog! Please be nice here <: Sorry, my entry tak berapa nak best cause jarang sangat Update blog. No Idea. Hehe . Feel free to visit & follow here.
WELCOME TO MY BLOG


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


Twitter-ing!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Athirah

Best View at GOOGLE CHROME!