//Forever Imperfect
Final exam ! xx

November 6, 2012 @ 2:25 PM | 0 Comment [s]

Hi , assalamuailaikum uolss ! xx

Dah lama tak update blog ku ini , lol . Time tu busy study for final exam katekoo ! Hahahaa . Padahal online je , rindu blog sangat-sangat . Kita en dah habis dah exam . Dah MERDEKAAAAAAAAA ! Result pun dah keluar .

Alhamdulillah , result final exam ni okay . Tak ada GAGAL . And aku terkejut gila bila aku dapat no. 5 dalam kedudukan kelas , OMG................... sungguh ku tak percaya ! lol , haha selama ni asyik dapat no. yang bawah -bawah je . Memang tak percaya gila . 

Mathematics & Science ! Nasib baik tak GAGAL for the first time  LULUS ! Alhamdulillah  :'> Masa Ujian 1 math & science GAGAL , Ujian pertengahan tahun pun GAGAL . Bila final exam , LULUS ! Omg omg *lap air mata* Hahahaha .

Lepas dapat tahu yang aku dapat no. 5 terus call Atuk , My auntie and uncle . Diaorang terkejut , at the same time adik aku yang darjah 5 tu result UPKK dia pun keluar juga . Seriously aku tak percaya yang dia dapat 4 A 2B 2C 1D . What ?! 4 A ? Pandaaaaaaainya !  Hahaha , my parents happy time tu :'> Tidak ku sangkaaa . Tak sia-sia selama ni aku hafal semua tu , study sampai mengantuk and blablabla ............ Haha Alhamdulillah :'>

Aku bagitau Ibu yang aku dapat no. 5 , and ibu cakap "Nasib baik tak dapat no. 1 kalau dapat , mesti ibu kena keluarkan duit untuk belikan DSLR untuk akak" What ? Sadlife ............................................ Hahahahahaha . Bersyukur gila . Haaa :'> 

Tahun depan aku PMR , and Goodluck siapa yang batch 98's. LAST PMR ! Pray for me :> Byee . xx



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. Welcome to my Blog! Please be nice here <: Sorry, my entry tak berapa nak best cause jarang sangat Update blog. No Idea. Hehe . Feel free to visit & follow here.
WELCOME TO MY BLOG


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


Twitter-ing!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Athirah

Best View at GOOGLE CHROME!